Én álmodozó

Olvasmányok, divat, gondolatok, érzések és ízlések.

Rovatok

Címkék

Friss topikok

Archívum

Csizma wishlist

2008.11.13. 20:11 | Enalmodozo | Szólj hozzá!

Most azzal teszem magam boldoggá (vagy boldogtalanná?), hogy kinézem magamnak a neten, hogy mit vennék, ha vennék.

Nagy a választék és járatlan szemek nehezen tudják eldönteni egy-egy darabról, hogy miként nézne ki felvéve, de azért van, ami tetszik. Íme:

1. Fekete magassarkú csizma, Mark Jacobs. 425 font. Mi fogott meg benne? Szeretem a széles szárú, nagy ráncos, közepesen hosszú csizmákat. Szerintem ez a fekete darab nagyon jó szolgálatot tenne nekem. Jól jönne hozzá persze egy pár keskeny szárú nadrág. Azt hiszem ezt talán csak betűrt nadrággal vagy szoknyával lehet felvenni. Talán. De mondom, nehezen tudom megítélni. Azt hiszem az is előnyös számomra, hogy kerek az orra, hiszen a hegyes orr nagyobbítja a lábat és akinek már alapból 39-es van, arra ez nem fér rá.  (Browns)

 

 

 2. Jöhet egy ilyen világos barna darab is. Topshop, Clint, 90 font. Szerintem csinos darab. Különösen tetszik a kis bőrmasni a tetején. Nem túl magas és kerek orrú. Jöhet.

3. Azt hiszem égető szükségem lenne egy lapostalpú darabra is. Pl. mint ez itt a képen. Egyszerű és kényelmes. Topshop, 85 font. Van világos barnában is, az is jól jönne.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://enalmodozo.blog.hu/api/trackback/id/tr95767725

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Címkék: divat
süti beállítások módosítása